Nieuws

NIEUW: JUBILEE THEEPOT BREDEMEIJER

Bredemeijer bestaat in 2014 100 jaar! Om dat te vieren is er een retro model theepot in een nieuw jasje gestoken; de Duet® Design Jubilee.

 

De Jubilee vaart mee op de vintage trend en heeft tegelijkertijd de unieke kenmerken van een echte Bredemeijer. De theepot is gemaakt uit hoogwaardig metaal en heeft een dubbele isolerende wand. Thee blijft daardoor langer warm en op smaak.

NIEUW: SPACY BASKET WESCO

De nieuwe Spacy Basket van Wesco is dé fruitmand van de volgende generatie! De tweedelige mand, die samengesteld is uit een witte metalen schaal en een decoratieve gekleurde houder, kan gebruikt worden voor fruit, groenten of broodjes op de ontbijttafel.

 

De Spacy Basket is gemaakt van hoog kwalitatief plaatstaal met poedercoating en heeft een siliconen-beschermring op de bodem. Het product is verkrijgbaar in maar liefst 10 trendy kleuren zoals bijvoorbeeld: robijnrood, turquoise, blackperry purple en lime green.

 

Als decoratief object is de Spacy Basket dé eyecatcher in de keuken of eetkamer. 

NIEUW: WEST LOOP 2.0 VAN CONTIGO

De Autoseal®-technologie heeft zijn gebruiksgemak intussen al bewezen. Tussen twee slokken in sluit het systeem automatisch, wat een 100% mors- en lekvrije drinkervaring verzekert. Bedienbaar met één hand: duwen om te drinken, loslaten om te sluiten.

 

De drinkbekers West Loop houden 4 uur warm en 12 uur koud. Het deksel is vernieuwd om de binnenkant vlotter te kunnen reinigen – een mechanisme buigt soepel, zonder dat je losse delen hebt.

 

Er is ook een speciale sluiting voorzien om te vermijden dat je de Autoseal®-knop per ongeluk induwt.