Theepotten

Any time is teatime!
GIMALEK

BREDEMEIJER

Al 100 jaar maakt Bredemeijer exclusieve theepotten met een dubbele, isolerende wand waardoor thee langer lekker én op temperatuur blijft.

Naast de luxueus uitgevoerde serie Duet en Minuet is Bredemeijer ook erg bekend om zijn Cosy theepot. De Cosy aardewerk theepot heeft een warmhoudmantel uit roestvrij staal met een isolerende, vilten binnenkant.

Het Bredemeijer assortiment omvat verder ook een mooi assortiment gietzijer en glaswerk en tal van prachtige natuurhouten theedozen en originele thee-accessoires.

Ontdek alles op www.bredemeijer.com.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK  

GIMALEK

PRICE & KENSINGTON

De firma Price & Kensington uit Stoke-On-Trent (UK) heeft als fabrikant van aardewerk theepotten een geschiedenis die terug gaat naar 1896.

In hun assortiment kan u zowel de traditionele ‘Brown Betty’ alsook felgekleurde, moderne exemplaren al dan niet met inox filter terugvinden.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK    

GIMALEK

RANDWYCK - LA CAFETIÈRE

Randwyck, een van oorsprong Nederlandse firma, specialiseerde zich in de ontwikkeling van producten voor de consumptie van thee en koffie, gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig borosilicaatglas.

Sinds een aantal jaren bundelen zij de krachten met de firma La Cafetière waardoor het gezamenlijk aanbod aan koffie- en theeaccessoires enorm uitgebreid werd. Meer op www.randwyck.com.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK

LA CAFETIÈRE

Warme dranken in een stijlvolle en originele verpakking!

Al meer dan veertig jaar draagt La Cafetière de waarden design, kwaliteit en prijsbewustheid hoog in het vaandel. Daardoor omvat hun assortiment een toonaangevende keuze voor de veeleisende maar eigentijdse consument van vandaag.

In hun gamma vindt u cafétières, koffiezetapparaten, chocolatières, theepotten, cadeausets en accessoires beschikbaar voor handelaars en detaillisten.

GIMALEK

DETHLEFSEN & BALK

Opgericht in 1836 behoort Dethlefsen & Balk tot één van de grote thee-importeurs van Europa.

Meer dan 400 soorten thee uit alle hoeken van de wereld, sommige zeer exclusief; talrijke bio-thee’s en heerlijke vruchtenthee’s behoren tot het standaard assortiment. Ook het samenstellen van klant-eigen mengingen behoren tot de mogelijkheden.

Service en een uiterst snelle levering staan hoog in het vaandel.

Kijk snel even op de website van Dethlefsen & Balk.

 

Bekijk een korte video.

Porselein

High quality products for tea gourmets
GIMALEK

KÖNITZ

Laat u meenemen op een unieke ontdekkingstocht, de reeks thee-accessoires van Weimar Porzellan uit hoogwaardig porselein kreeg toepasselijk de naam 'Tea Story'.

Voor elke theesoort (zwarte thee, groene thee, infusies, …) ontwikkelde zij een unieke vorm van tas die een optimale thee-beleving garandeert. Deze collectie werd ontwikkeld voor de echte thee-connaisseurs en is een troef in uw assortiment.

Ontdek meer op deze website.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK

GIMALEK

WAECHTERSBACH

Kwaliteitsporselein met een verhaal, daarvoor kan u bij de collecties van Waechtersbach terecht. Van stijlvol, sober wit (UNO!) tot de kleurenpracht van azuurblauw, curry, chili en munt (DUO!).

 

Mixen & matchen is de boodschap met ACCENTS om zo steeds een verrassende tafelschikking te kunnen maken. Laat u inspireren door deze mooie serviezen, u zal verbaasd staan van de geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Waechtersbach, Duits vakmanschap sinds 1832...

 

Meer op www.waechtersbach.com.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK  

GIMALEK

ZERO

Bij Zero gaan functionaliteit en design hand in hand…

 

Strakke lijnen voeren de hoofdtoon maar bovenal is het het zeer uitgebreide kleurenpallet dat deze theepotten zo attractief maakt.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK

GIMALEK

ROY KIRKHAM

De collecties van Roy Kirkham zijn vervaardigd uit Fine Bone China van de hoogste kwaliteit met een eigen productie in Staffordshire, UK.

Roy Kirkham is bekend om zijn grote verscheidenheid aan bekers, tassen, tea-for-ones en breakfast cups in eigen, exclusieve decors. Voornamelijk bekend zijn de Redoute Rose en andere bloemmotieven.

Daarnaast werkt Roy Kirkham ook samen met een aantal gerennomeerde designers zoals Nina Campbell. Zij maakt voor hen al een aantal jaren exclusieve decors, modern maar met een vleugje nostalgie...

Kijk snel even op de website van Roy Kirkham.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK    

Meeneembekers

Shouldn't premium tea travel first class?
GIMALEK

CONTIGO

De idéale meeneembeker voor thee (ook koffie)! Dankzij de unieke Autoseal® technologie zijn deze bekers 100% lek- en morsvrij en houden ze uw drank bovendien meer dan 4 uur warm. Openen, drinken en verzegelen met 1 hand…

 

Bezoek de website van Contigo.

 

Bekijk de video.


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK    

Filters

Ecologisch design

GOUDFILTERS SELEXION

Naast de koffiefilters is het unieke concept van de Selexions Goudfilters ook beschikbaar voor de theeliefhebber.

Vanaf nu gaat geen enkele smaak meer verloren in een papieren theebuiltje, u kan meteen uw losse thee gebruiken in het thee-ei of de theefilter (voor tas of theekan).

Door de titanium beschermlaag zijn deze filters eveneens geschikt voor reiniging in de vaatwasmachine!

 

Thee

Kwaliteitsthee van over de hele wereld …

DETHLEFSEN & BALK

Dethlefsen & Balk heeft een passie voor thee! Senior Tea Tasters uit eigen huis staan garant voor de aankoop van de kwaliteitsthee alsook het verder ontwikkelen van verschillende de blends.

Het thee-aanbod wordt constant geoptimaliseerd met zowel orthodoxe thee’s als nieuwe, innovatieve variëteiten die nergens anders te vinden zijn.

Graag eens proeven? U kan altijd bij ons gratis en vrijblijvend een aantal theestalen opvragen via info@gimalek.com.

 

Waterkoker

Een waterkoker voor de echte theeliefhebber
GIMALEK - Severin

SEVERIN

Deze dubbelwandige waterkoker van Severin is uitgevoerd in roestvrij staal.

 

Dankzij de regelbare temperatuur, ideaal voor het zetten van het perfecte kopje thee! 80° - 90° - 95° - 100°C.


GIMALEK - Severin   GIMALEK - Severin      

Theemutsen - Theebeurzen

Gezelligheid aan de ontbijttafel
GIMALEK - Severin

TANMAR

Enige fabrikant in Europa, bovendien handgemaakt. Gezelligheid op de ontbijttafel gegarandeerd, een theebeurs houdt uw theepot bovendien lekker warm!

Geschikt voor theepotten tot 1,5l, in verschillende dessins verkrijgbaar, zowel klassiek als modern.

 


GIMALEK - Severin   GIMALEK - Severin   GIMALEK - Severin   GIMALEK - Severin   GIMALEK - Severin

Accessoires

Tea and more… much more
GIMALEK

DETHLEFSEN & BALK

Met meer dan 400 soorten thee is het soms moeilijk kiezen. Gimalek staat u dan ook graag bij met advies om een op maat gemaakt thee-aanbod samen te stellen voor uw zaak.

De kwaliteitsthee van Dethlefsen & Balk wordt aangeboden in lucht- en lichtdichte zakken van 1kg wat efficiënt werken mogelijk maakt.

Daarnaast bieden zij een uitzonderlijk groot assortiment accessoires voor het opslaan, verpakken en degusteren van thee, van een papieren zakje tot een mooie theekan, alles uit één hand.

Vraag gerust de mooie catalogus aan via info@gimalek.com.


GIMALEK        

GIMALEK

WAECHTERSBACH

Met de kleurrijke collectie (ontbijt)mokken van Waechtersbach hebt u steeds een leuk cadeau-artikel in huis! Voor elke gelegenheid een fijn geschenk… ontdek ze snel!

 

Bezoek alvast de website van Waechtersbach.

 


GIMALEK