Afvalemmers

Great design in all sizes
GIMALEK

WESCO

Het merk Wesco staat voor fabricage van metaalwaren op de klassieke manier - een combinatie van uitstekende Duitse kwaliteit, exclusief design en high-tech functionaliteit.

 

In de jaren ’40 werd de eerste "pedaalemmer" gelanceerd en vandaag de dag omvat het Wesco-assortiment meer dan 50 afvalbakken in diverse uitvoeringen.

 

Sommige van deze producten zijn echter duidelijk gebaseerd op de historische voorlopers, wat elk Wesco-ontwerp zijn unieke retro-toets geeft.

 

Bezoek www.wesco.de

 


GIMALEK   GIMALEK      

Design in de Keuken

A bright kitchen brightens your life
GIMALEK

WESCO

Ook de keukenaccessoires van Wesco hebben die specifieke retro toets.

 

Broodbewaardozen in leuke accentkleuren bepalen het kleurbeeld van een keuken.

 

Door de jaren heen vergrootte Wesco haar assortiment met een leuke waaier aan trendy accessoires, maar steeds met aandacht voor functionaliteit en design.

 

Bezoek www.wesco.de

 


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK

Delicatessen

Passioned about good food
GIMALEK

COTTAGE DELIGHT

Cottage Delight staat voor een ruim assortiment aan typisch Britse specialiteiten. Alles wordt artisanaal gemaakt in eigen atelier. Bij de productie wordt waar mogelijk met kwaliteitsproducten van biologische oorsprong gewerkt. Met deze manier van werken sleepte Cottage Delight al heel wat nationale en internationale voedingsprijzen in de wacht!

De filosofie van de fabrikant bestaat erin dat naast bijzondere aandacht voor productie en elegante verpakking, het gamma van Cottage Delight UITSLUITEND in de gespecialiseerde detailhandel terug te vinden is!

Bezoek www.cottagedelight.co.uk

Bekijk de korte video.

 


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK    

Accessoires

Things that make your life more beautiful
GIMALEK

KÖNITZ

Könitz Porzellan staat synoniem voor een uitgebreide keuze aan mokken en koppen. Met meer dan 700 verschillende eigen decors, kiest u met het assortiment van Köntiz telkens voor unieke blikvangers!

 

Bovendien kunnen alle items ook gepersonaliseerd kunnen worden waardoor u zich als koffie- en theespecialist écht onderscheidt.

Bezoek de website

 


GIMALEK   GIMALEK      

GIMALEK

WAECHTERSBACH

Kwaliteitsporselein met een verhaal, daarvoor kan u bij de collecties van Waechtersbach terecht. Van stijlvol, sober wit (UNO!) tot de kleurenpracht van azuurblauw, curry, chili en munt.

 

Mixen & matchen is de boodschap met ACCENTS om zo steeds een verrassende tafelschikking te kunnen maken. Laat u inspireren door deze mooie serviezen, u zal verbaasd staan van de geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Waechtersbach, Duits vakmanschap sinds 1832...

 

Bezoek de website van Waechtersbach


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK

GIMALEK

ROY KIRKHAM

Recent stelde Roy Kirkham zijn prachtige collectie cookware & textiles voor. De meest heerlijke ovenschotels kunnen in dit prachtige servies vanuit de oven rechtstreeks op tafel geserveerd worden.

 

Het populaire Redoute Rose thema was de inspiratie voor deze mooie lijn van keukenaccessoires waarin u zich door de hoogwaardige kwaliteit, zeker van anderen onderscheidt!Bezoek www.roykirkham.co.uk

 


GIMALEK   GIMALEK      

GIMALEK

CONTIGO

De unieke Contigo Autoseal® technologie komt terug in hun uitgebreide aanbod aan waterflessen, kinderbekers en travel mugs, allemaal 100% lek-en morsvrij!Bezoek www.mycontigo.be

 

 


GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK   GIMALEK